Beard Jam - genijalno otkriće za balkanske bradonje

SNL

Od dana kada smo probali set ulja i balzama za bradu, ostali smo iznenađeni koliko su djelotvorna i tačna u svojim napisanim uvjerenjima. Prvo, spomenimo da su jedini brend koje smo pronašli u regionu, požurili smo testirati.Beard JamSvakako ćemo kroz Urednički vlog snimti test i recenziju ovih ulja, ali htjeli smo i popričati s osnivačem kompanije Beard Jam, Mišom Vukotićem. [em]Mišo, Beard Jam je brend kojeg mogu poželjeti svi muškarci! Da li sam nešto rekao pogrešno?[/em] Svi oni kojima je stalo da im brada I koža lica budu zdravi I lepo izgledaju.Miša Vukotić Beard Jam Šta je čovjek bez brade?

 Ili je pekar ili je žena ☺ Ako uzmemo u obzir da ste jedini brend kojeg smo mogli naći u regionu, a da je dostupan BiH, možemo li znati nešto više o Beard Jamu?

Bradonje Balkana bili su primorani kupovati proizvode za negu brade iz USA, Britanije i nekoliko zemalja zapadne Evrope po prilično nepristupačnim cenama za nase prostore. Beard Jam pokazuje da i mi bradu za trku imamo. Pretpostavljamo da ste prvo Vi isprobali ulja... :)

Sve proizvode isključivo sam testirao na svom hrčku :D Šalim se ,naravno! Skoro godinu dana pre nego što sam došao na ideju “Beard Jam-a”, pravio sam preparate za ličnu upotrebu i za taj period usavršio i utvrdio recepturu koju danas koristi veliki broj “brada”. Naravno svi naši proizvodi su klinički testirani i potpuno bezbedni za upotrebu. Miša VukotićBeard Jam Ovo je godina velikih brada. Koliko je potrebno njege i zašto?

Brada je najizloženiji deo lica, pa je samim tim veoma bitno posvetiti joj vreme i određenu negu. Duga brada i brkovi neminovno dolaze u kontakt sa hranom i prašinom, pa je potrebno bradu često prati. Usled čestog pranja dlaka postaje suva i krta , jer skidamo prirodnu masnoću koja je štiti. Iz tog razloga bitno je da koristite preparate za negu dlake i kože brade. Takođe, za uredan izgled, bitno je redovno češljati i trimovati bradu. Miša VukotićBeard JamNekada su buntovnici nosili dužu bradu, danas to rade modno osvješteni muškarac. Kako bi Vi sebe opisali?

U mom slučaju brada je porodično nasleđe. Ceo život posmatram oca koji ima bradu , pa je prirodno da je i ja imam ☺ Koje proizvode Beard Jama treba najviše koristiti? Koliko oni pomažu pri njegovanju brade?

 Ljudi često odustanu od puštanja brade u kritičnom periodu (1-2 mesec) kada je neminovno da brada izgleda neuredno i iritira kožu te se javlja svrab i urastanje. U tom periodu ulje može da reši probleme: spreči urastanje i svrab, te takođe ojača koren dlake, a samu dlaku omekša. Ulja se mogu kombinovati sa balzamom (voskom) koji pomaže da brada izgleda uredno i daje joj oblik kakav želite. Svi Beard Jam proizvodi su od isključivo prirodnih sastojaka. Miša Vukotić Šta Vaša iskustva govore, da li je ženama muškarac privlačniji s bradom?

Sve prave žene vole muškarce sa bradom ☺ Foto: Jovana Vukotić