Muškarci znaju šta je to muški decor?

SNL

Ukoliko ste se nekada zapitali da li muškarci znaju šta je decor, odgovor je itekako pozitivan.

Naime, postojalo je vrijeme gdje su samo muškarci kupovali namještaj, ali s vremenom se to promijenilo u stanje da su sretniji kada sređuju svoj omiljeni dio prostorije. Često su to stolovi ili kutak sobe. Ako ste jedan od takvih muškaraca, za vas smo pronašli nešto što možete dobro i pametno iskoristiti. 

Autić

Naučili smo na njih dok smo bili djeca i s njima se igrali.  Nikad ih nismo zaboravili i ne bi trebali nikada jer su odlični kao ukras. 

Timer

Postoje oni koji mjere vrijeme u kojem nešto obavljaju. Sada to ne bi više trebalo smetati našoj ljepšoj polovini – recite da je sada to vaš ukras. 

Stalak za olovke 
 

Neobičan stalak za olovke na vašem stolu izazvat će pažnju djevojke i stat će kod vašeg stola dok bude prolazila po kafu. Recite joj da je to novi ukras!

 Društvena igra

 Najkorisniji ukras i možda najzabavniji jeste svakako društvena igrica koju možete držati na stolu. Budite inovativni i nabavite neku mega novu interesantnu - vjerujte zabavnije je od mobitela.

 Aparat za kafu
 

Aparat za kafu je, vjerovali ili ne, prema mnogima muški kućni ukras iliti decor. Neka tako ostane jer nam svima odgovara! Ovaj je baš lijep! 

Piće kao ukras
 

Da, bar li šank s pićem je najveći i najstariji muški ponosni ukras. Treba li više o ovome pisati?