The Golden Spartan – Sve što je bradonjama potrebno!

SNL

Logo sa pozadinom (2) U potrazi za najbližim i najboljim proizvođačima ulja za bradu, pronašli smo The Golden Spartan brend sa sjedištem u Srbiji. Kako nas je interesovalo o kojim se proizvodima radi, razgovarali smo sa osnivačem ovog brenda i htjeli probati proizvod. Kada smo se uvjerili da su ulja ispitana i bezbjedna za upotrebu, razgovarali smo s osnivačem Stefan SinobadomKako ste došli na ideju da proizvodite ulja za bradu? 

Brada je najmuževniji dio muškog lica. Kako sam i sam krenuo da je puštam, ubrzo sam shvatio da je za zdrav i njegovan izgled brade potrebno koristiti ulja i balzame. Vrlo je teško naći kvalitetan proizvod koji garantuje prirodne sastojke, također i miris koji nije jak a da je dovoljno intenzivan da traje cijeli dan. Došao sam na ideju da za svoje potrebe napravim homemade ulja sa jedinstvenim mirisima. Kada se i sami uvjerite u djelotvornost vašeg proizvoda, dobijete hrabrost da to podijelite i sa drugima. SviiOd kojih ulja se sastoji ovaj prirodni proizvod za bradu? 

The golden Spartan ulja za bradu se prave isključivo od prirodnih sastojaka. Šest različitih prirodnih ulja punih vitaminima su baza proizvoda. Pored toga u ulja je dodat i vitamin E. Abeceda vitamina u bočici, miks koji blagotvorno delije na vašu bradu. Ulje jojobe, badema, koštice grožđa, kokosa, ricinusa i konoplje čine osnovu ovih visokokvalitetnih ulja. Koje sve mirise sadrži kolekcija ? 

Pored mirisa koji ne izlaze iz mode, kao što je Dark Forest- tradicionalni miris raznog plemenitog drveća, imamo još tri mirisa u ponudi. Citrus Island je svjež miris citrusnih nota, Gentleman je miris vanile koji će vas iznenaditi još jednim sastojkom, i Warrior, miris ljutog eukaliptusa. Za svačiji ukus po nešto. Lux setPored ulja, koje još proizvode imate u ponudi? 

Pored ulja, proizvodimo i prirodne sapune. To je šampon za bradu u tabli, svežeg citrusnog mirisa, koji ne utiče na miris ulja koja se nanose nakon pranja brade. Sapun je napravljen od prirodnih sastojaka, u sebi sadrži najkvalitetnija ulja, od kojih moramo da istaknemo kokosovo ulje, maslinovo ulje, jojobu, ulje ricinusa. Puteri su također u sastavu i to šea puter, kakao puter, kao i prirodni vosak. Napravili smo miks najboljih sastojaka za vašu bradu, i pretvorili ga u sapun koji možete svakodnevno koristiti za njegu vaše brade prije mazanja ulja. Sapun za bradu Tu je i češalj za bradu od drveta. Idealnih dimenzija, staje u džep. Veoma pristupačna cijena čini ga primamljivim za kupce, a gotovo da je najpotrebniji asesoar ozbiljnim bradonjama. Uskoro ćemo uvesti i neke druge proizvode, ali neka to bude iznenađenje. CesljeviKako doći do vaših proizvoda? 

Proizvode prodajemo preko naše facebook stranice www.facebok.com/thegoldenspartan , a uskoro ćemo svim našim kupcima, domaćim kao i kupcima iz inostranstva, predstaviti naš sajt preko koga će također biti u mogućnosti da izvrše kupovinu. Naš sajt ćete moći da posjetite na adresi www.thegoldenspartan.com Da li mislite da su brade prolazni trend? 

Baš naprotiv, mi smatramo da je brijanje prolazni trend koji se malo duže zadržao. Prirodno stanje muškog lica je da ima bradu. Svakako nam je drago što u posljednjih par godina sve više muškaraca dijeli naše mišljenje. Da li imate neki savjet za naše čitaoce? 

Da, vašom bradom treba da se ponosite, i samim tim morate je održavati i njegovati. Berbernica je prvo odredište za bradonje, a zatim na njima ostaje da je njeguju preparatima za bradu. Održavanje je najbitniji dio. Sapun je tu da očisti i ujedno njeguje bradu i kožu. Ulje je tu da hrani vlasi brade, da je čini glatkom, da joj da prirodan sjaj, spriječi pucanje dlake, perutanje kože i olakša rast brade. Imate li poruku kao zaključak našeg razgovora? 

Prvenstveno da se zahvalimo vama i uredništvu na pozivu i na neiscrpnim informacijama koje pružate vašim čitaocima. Vašim čitaocima želimo da poručimo da garantujemo da neće biti odstupanja u kvalitetu naših proizvoda kao i da ćemo stalno proširivati ponudu. Želja nam je da vaši čitaoci prate nas i naš rad, a svaka njihova sugestija nam je više nego dobrodošla.