BAFE: konkurs za mlada lica u modnoj industriji

SNL

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš iz neke od zemalja regiona? Umjetnik si, baviš se modom ili modnom fotografijom? Ili pak želiš da hvataš backstage momente sa nama? Imaš svježe ideje i želiš da svi čuju za tebe? Prijavi se na konkurs za 11. BAFE koji će se održati sredinom decembra u Beogradu!

Tražimo modne dizajnere, fotografe i volontere. Ako si ti taj ili ta pošalji svoj CV i modne skice kao i fotografiju jednog realizovanog odjevnog komada kojim ćeš se predstaviti na BAFE-u (u JPG ili PDF formatu) (modni dizajneri) odnosno svoj portfolio (fotografi) tj CV i motivaciono pismo (volonteri). 

Aplikacije sa naznakom ”Za konkurs 2017_modni_dizajner” / _fotograf / _volonter, (u zavisnosti za šta konkurišete) možete poslati na email adresu: bafeevent@gmail.com . Budući članovi našeg tima imat će priliku da iskažu svoju kreativnost i afirmišu svoj brend pred široko priznatim modnim auditorijumom. Moći će da steknu pregršt iskustva u produkciji i organizaciji jednog modnog događaja. Konkurs je otvoren do ponoći subote 14. oktobra. BAFE je u deset prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talent u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija što u Beogradu što u regionu. “Balkan Art Fashion Event“ je modni događaj, koja se održava već petu godinu za redom, a nastao je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talent kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odijevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti kao i na ulici. 

JEDANAESTI BAFE biće održan ovog decembra u Beogradu. Više informacija potražite na Facebook stranici. Balkan Art Fashion Event - BAFE