Kako s malo mašte da uozbiljite «momački» stan?

SNL

Nije potrebno mnogo da od momačkog stana napravite muški. Morate se pokazati jednom i u ozbiljnom svjetlu..

Četiri godine ( vjerovatno ) traje dok spoznamo da je naš stan momačkog karaktera mora preći u onaj ozbiljniji. Važno je imati životne planove ali pri tome ne želimo odmah postati suviše staro-odrasli.

......................................

Polako i redom dolazimo do toga da nam je potrebno možda koji detalj više iznad kreveta, na stolu, pored stola ili na polici. Sve što ima veze s igricama stavite u kutiju, a poredajte knjige. Možda ih krenete i pročitati, ako već niste. Lijepo je da druga polovica nas bude sigurna u to da će večera kući uroditi plodom i ostaviti na nas dobar utisak. 

Ako još uvijek nemate velik budžet pokušajte nešto dobiti od porodice. Mama ili sestra uvijek ima stvari za pokloniti. Sve prihvatite. E, sada je bitno da to rasporedite onako kako treba – da sve ima svoj tok, stil i sklad. Nemojte điđati stvari jedno na drugo, već ih slažite. 

Boje. One su bitne. Otvarajte sobu svijetlim bojama, a ne tamnim. Tamno ostavite za kontrast. Tako će stan izgledati ekskluzivnije. Mještajte stare i nove stvari. S malo ukusa, izgledat će fenomenalno. Na našim fotografijama ćemo vam dati inspiraciju kako uraditi.