adidas Coldblooded – HERE TO CREATE

PR

Testiraj novitete iz adidasa i pokaži fudbalsko umijeće! Da li ste spremni za do sada neviđeni spektakl kada su u pitanju fudbalski događaji?

Upoznajte se sa najnovijom adidas Cold Blooded fudbalskom kolekcijom i lično testirajte modele kroz zanimljive fudbalske igre. Mjesto održavanja je Sarajevo, Dom mladih na Skenderiji, u ponedjeljak 26.2.2018. godine sa početkom od 17.30 časova.


Sve učesnike očekuju zanimljive nagrade a pobjednike posebne adidas nagrade. Preduslov za učešće je prethodna prijava putem online aplikacije (LINK: https://goo.gl/CWS7XE) ili u Sport Life radnjama (na Ferhadniji ili u SCC-u). 


Dom mladih će biti podjeljen na četiri kornera:

Korner za takmičenjeu fudbalskim umjećima– prilika da u novim adidas Cold Blooded modelima kopački učestvujete u improvizovanim fudbalskim igricama i pokažete fudbalsko umijeće. Najboljih 6 takmičara očekuju i vrijedne adidas nagrade.


Korner sa izloženim modelima iz adidas Cold Blooded kolekcije: Copa, Predator, X – prezentacija novih adidas kopački i njihovih poboljšanih karakteristika.Korner sa digital igricama – za sve one koji su bolji u pokazivanju svojih vještina putem digitalnih igrica tu je i korner gdje možete pokazati svoje vještine u digitalnoj fubalskoj igrici.Korner za takmičenjeu fudbalskim umjećima– prilika da u novim adidas Cold Blooded modelima kopački učestvujete u improvizovanim fudbalskim igricama i pokažete fudbalsko umijeće. Najboljih 6 takmičara očekuju i vrijedne adidas nagrade.


Korner sa izloženim modelima iz adidas Cold Blooded kolekcije: Copa, Predator, X – prezentacija novih adidas kopački i njihovih poboljšanih karakteristika. 


Korner sa digital igricama – za sve one koji su bolji u pokazivanju svojih vještina putem digitalnih igrica tu je i korner gdje možete pokazati svoje vještine u digitalnoj fubalskoj igrici.


Korner za fotografisanje –na trenutak ćeš imati priliku da osjetiš kako je biti poznati svjetski fudbaler tako što ćeš imati priliku da se fotografišeš u siluetama Mesija, Pogbe ili Sureza.Kako da se prijaviš? 

  • u  Sport Life radnjama – da biste se prijavili potrebno je samo da odete do Sport Life radnje u Ferhadiji ili u SCC-u i popunite prijavni formular.
  • online aplikacija za prijavu na Sport Life Facebook stranici – putem posebne aplikacije odgovorite na kratka kviz pitanja na temu Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

Prijave traju do 25.02.2017. godine. Posljednji dan za prijavu je 24.2. u ponoć.

Ovaj spektakl će upotpuniti i druženje sa specijalnim gostima iz sfere sarajevskog fudbala:  Anel Šabadžanović, Stojan Vranješ i Ajdin Mujagić. Pažnju prisutnih će privući poseban fudbalski performans koji će izvesti freestayler Samir Salčin iz Mostara. 

Vidimo se u Domu mladih u Sarajevu 26.02.2018. godine od 17.30 časova.

Direktan link ka aplikaciji za prijavu je https://goo.gl/CWS7XE