Šarelino i crvenilo, pišu li se novi trendovi?

SNL

Koliko god se trudili da budemo u trendu s prvim linijama tog koncepta, uvijek će nam izmaći kontroli. Ponovo je šarenilo tu...

Iako je odveć poznato da muškarci izaberu svog kreatora koji im se svidi i na taj način da ga nose svake sezone, to smo upravo i mi uradili. Mnogo je onoga što bi nosili ali smo željeli prvo testirati. 


Crvena tek dolazi

Tako je Kenzo prošle godine crvenim patika oborio rekorde ali se ove godine nastavlja i to uz male izmjene. Perfektno je kada složite uz naočale koje će vas po neču isticitai. Zaboravili smo, ovaj trend je za one malo odvažne. A nismo li svi to nekada?Priprema za male dvotočkaše


Vrijeme koje nam dolazi obećava da će proljeće biti odgvarajuće za vožnju i malim gradskim dvotočkašima. Pripremite opremu. Italijani preporučuju ove rukavice i naočale i garantuju da ćete biti "šminka" koja će joj privući pažnju. 


Boja pravog džentlmena


Budite poslovno odjeveni kako to i dolikuje pravom muškarcu. Poražite ovu boju i kod ulaganja u cipele i poslovne torbe. Stoji svima, a crno ili sivo odijelo je savršeno u kombinaciji.