Svjetski DJ duo, Dimitri Vegas & Like Mike, donose ludnicu na Sea Star

PR

Kraljevi festivalske dance scene i godinama unatrag najpopularniji svjetski DJ superstarovi Dimitri Vegas & Like Mike, stižu prirediti spektakularan show na ovogodišnjem Sea Star festivalu u Umagu.

Belgijski duo grčkog porijekla na najpoznatijoj EDM DJ Mag Top 100 ljestvici posljednih godina su i službeno najbolje rangirane svjetske DJ zvijezde, dok su prije nekoliko godina proglašeni i najboljima na svijetu kada su s prvog mjesta izgurali dotad nedodirljivog Hardwella. S jednim prvim i čak četiri druga mjesta na spomenutoj listi, u prethodnih 5 godina ostavili su iza sebe imena kao što su David Guetta, Martin Garrix, Tiesto, Hardwell, Calvin Harris, Avicii, Skrillex i mnoge druge.Kultni status donio im je i rezidenciju na najpoznatijem festivalu elektronske muzike, Tomorrowlandu, gdje njihovi nastupi predstavljaju vrhunac belgijskog festivala. Oborili su i njemački rekord za najveći elektronski solo nastup, uz 45 hiljada oduševljenih posjetitelja, a brzinom prodaje ulaznica u rodnoj Belgiji sa 60 hiljada prodanih ulaznica u tri dana prestigli su čak i rekorde koje su prije njih držali U2 i Madonna! Da će se i za Sea Star tražiti karta viška, govori i to da je neposredno pred njihov nastup na Exitu 2016. godine bio dostignut i pun kapacitet kolosalne Dance Arene!Dolaskom najbolje rangiranog svjetskog DJ dua, uz već ranije objavljene svjetske zvijezde Hurts, Robina Schulza, Ofenbach i druge, dižemo ljestvicu na višu razinu u odnosu na prošlu godinu. Ono što ostaje isto je odnos prema domaćoj i regionalnoj publici koja ima prilike gledati najveće muzičke zvijezde po daleko povoljnijim cijenama ulaznica u odnosu na druge festivale u Europi – izjavio je povodom objave Dušan Kovačević, osnivač Exit i Sea Star festivala.
Publiku Sea Stara dovest će u delirij velikim hitovima “Tremor”, “The Hum”, ‘Complicated” te “Melody” koja je 2016. postala i službena himna belgijske nogometne reprezentacije. Poznati su po saradnjama s najvećim svjetskim zvijezdama kao što su David Guetta, Martin Garrix, Afrojack i Diplo, a osim autorskih pjesama, ovaj svestrani dvojac rastura i remiksima, gdje bilježe suradnje s divovima poput The Weeknda, Major Lazera, Calvina Harrisa i mnogih drugih. Uz njih, surađivali su s favoritima trenutne svjetske produkcije remiksom prepoznatljive filmske teme “He’s A Pirate” Hansa Zimmera, a našli su se i na soundtracku posljednjeg nastavka kino hita Pirata s Kariba.