Lako je izabrati prave poklone za voljene osobe

SNL

Sezona kupovanja poklona je stigla, a mi ćemo ti pomoći da postaneš osoba čijim se poklonima svi vesele, bez obzira na njihovu cijenu.

Za dobar poklon nije važno potrošiti puno novca, važnije je pogoditi upravo ono što će razveseliti određenu osobu, bilo da se radi o kolegici, roditeljima, prijateljima ili voljenoj osobi.


Napravi popis


Kako ne bi došlo do neugodnih iznenađenja i shoppinga u zadnji čas, napravi popis ljudi za koje trebaš kupiti poklone i za svaku osobu odredi budžet.


Napravi profil svake osobe 


Što najviše voli raditi, kakvim se poklonima najviše veseli i što nikako ne dolazi u obzir? Želiš poklone koji će svaku osobu zaista razveseliti.Ne pravi se pametan 


Kad biraš poklon za drugu osobu, nemoj se postavljati u ulogu savjetnika i stilista te kupovati ono za što misliš da bi toj osobi baš pristajalo. Ako ta draga tebi osoba voli žarko pink boju i slatkaste motive, stroga crna košulja nimalo je neće oduševiti, a tatu klasičara neće razveseliti vesta kakvu nose mladi ljudi. Kupuj u stilu osobe kojoj je poklon namijenjen i prestani ih pokušavati promijeniti.Pametno je razmisliti prije shoppinga


Je li ta osoba nedavno pričala o nečemu što bi htjela isprobati ili kupiti? Igra li upravo predstava koju želi pogledati ili je baš izašla knjiga autorice koju voli? Ako malo bolje razmisliš, sigurno ćeš se sjetiti poklona koji bi tebi dragu osobu mogao ugodno iznenaditi.


Ako si kratak s lovom, nemoj se nervirati


Odaberi poklone koje ćeš sama izraditi, ali im onda posveti dovoljno vremena kako ne bi izgledali šlampavo i traljavo.


Ne kupuj za sebe


Baš je lijepo što voliš kosture na majici, ali ako ih tvoja djevojka ne nosi, nemoj bacati novac na njih već kupuj isključivo ono što bi se njoj moglo svidjeti. Parfem je htjela!