Šta donji veš govori o jednom muškarcu?

SNL

Ovo je možda više post za jednu ženu! I to kako da bolje upozna svog muškarca. Svaki čovjek je skup svojih izbora, zato sve što izabere može biti važno ako želimo da ga brzo upoznamo. Tako možete da dekodirate i razumijete i muškarce - na osnovu stvari koje biraju. ​

Vjerovatno znate gdje mu stoji polica ili ladica sa donjim vešom. Krenite u otkrivanje, slobodno! Da li je tu iše bokserica, domaćinski ili vaš muškarac preferira model komandos, to mnogo govori o njegovoj ličnosti. A evo kako da razumijete ono što ste otkrili.


Klasične boksericeAko je momak fan standardnih bokserica, on je klasična vrsta muškarca. Dobro, možda i pravi izlete - ali ne voli da odluta od onoga što on smatra udobnim. On može da izdrži jaku ženu zato što je opušten. On je sretan u svojim crvenim, bijelim, plavim i boksericama sa malim sidrima. On nije trendseter pun sebe. Izbor ovog momka kaže da brine o pametnijim i važnijim stvarima nego o mondenskom donjem vešu. On vjerovatno ni ne misli mnogo o odjeći uopće – više je zauzet mislima kako da otplati kredit za privatni fakultet koji je završio.


Kraće boksericeMomak koji nosi kraće bokserice je cool tip koji ne zna tačno šta želi od života... jer život je krivudav put. On nosi ono što je udobno i prijatno. Ovo je tip koji će vam ispričati sve o svojim najcrnjim sjećanjima iz djetinjstva, kada je pao sa drveta i kad mu je otac rekao da ne plače jer će samo tako postati čovjek. On je osjetljiv, ali ne plaši se svojih emocija i strasti. I želi da znate da je dobar u tome. On će vam donijeti kafu u krevetu i žrtvovati se za vas. On je multitasker i govornik. Ne boji da nosi uske farmerke i uopće nije zabrinut šta neko misli o njemu. Taj momak je previše zauzet probama sa bendom. Da li volite njegov bend? On želi da volite njegov bend.Duže boksericeOn nije tvoj standardni dečko za šemu. On je odrastao čovjek... koji nosi gaćice za odrasle. On je jak i tih tip na kakve te je mama uvijek upozoravala. Ne govori mnogo - osim ako ima nešto da kaže. Ali možete shvatiti šta misli gledajući ga u oči. Možete li? On ne igra igre, ne lomi srca okolo i kaže šta misli. Čita Edgara Alana Poa i govori o svojoj budućoj deci iako ste tek tri sedmice zajedno. Ne želi da vas uplaši, ali - da li ste spremni da budete zajedno zauvijek? Ako su šarene  - e pa to je opozit ovome. U svemu! Voli ludarije i opušten je. Ali vas nikada neće prevariti. Slip gaćiceOvaj momak je drzak i nestašan. On unosi živost gdje god da kroči jer mu je smisao za humor uvijek na mjestu. Njegova ličnost definitivno radi za njega. Teško ga dovesti u neprijatnu situaciju, a to samopouzdanje čini ga zapravo super seksi. Potpuno je svhestan sebe i zbog toga col u svakoj situaciji. On je tip momka koji će vam reći da imate sladoled na licu prije nego što vam poliže obraz. Na urnebesan način reći će sve želite da kažete svojim grubim saradnicima - pravo u lice.KomandosJedni bi ga mogli nazvati racionalnim, dok bi drugi mogli reći da je prljav. On voli stare filmove i brz je u svemu. To što muškarac ne nosi veš nije znak njegovog seksepila, već je u jednom djelu slučajeva vjerovatnije riječ o lijenosti, dok je u drugom da se radi o zaista muškarcu koji zna šta želi i ne boji se ničega.