Dok njemačka televizija NDR sa sjedištem u Hamburgu u video-prilogu priča o ljubavi Balkanaca prema nošenju trenerki, svjetski lideri sportskih brendova najavljuju nove trendove.

Koliko god bili neko ko ne nosi trenerke i za sebe smatra da nije sportski tip u neko doba popusti i podlegne utjecaju trenerki. Razloga je milion, a neki od njih su i ti da se radi o odjeći koju kombinirate sa nesportskim stvarima, odjećom; ali i to da se radi o old scool stvarima koji su se ponovo pojavili na policama butika i tako još jednom možemo uživati u udobnoj odjeći kao nekada. 


Žute ili crvene  - odlične su Imamo adidas brend koji je neprevaziđen. Ponovo su osamdesete hit i tako su to i nama predstavili. Jarke boje poput žute ili crvene su nepravaziđeni klasici koji su se ponovo pojavili među nama. 


Palm AngelsBrend koji je tiho postao popularan je nešto što posebno poznati vole nositi, a sve zahvaljujući dobrim stilistima. Nama kojima možda ne trebaju stilisti, a imamo ukusa, možemo reći da je ovo nešto što se može nositi svakodnevno. Odličan je i materijal!


One što podsjećaju na stare godineSandro Track je brend zaista koji podsjeća na nešto što su naši stari nosili i vraća nas u vintage period koji nikada neće prestati biti aktuelan. Vrlo je bitno da znamo da ono što je udobno, treba da bude i lijepo naoko. Ovo je baš to!