Zašto biste trebali putovati sa svojim najboljim prijateljem?

getty images, snl

Putovanje je ultimativni test za svaku vezu, ljubavnu ili prijateljsku. Tada ljudi pokazuju pravo lice. Iako često može da bude jako lijepo kada negdje otputujemo sami, nekada jednostavno poželimo da je tu neko tko bi sve ono kroz šta prolazimo i u čemu uživamo proživio zajedno sa nama. Kada ste posljednji put otputovali negdje sa svojim najboljim prijateljem?

Brojni su razlozi za putovanje sa najboljim prijateljem jer je to jedna od najzdravijih, najpozitivnijih I najboljih stvari koju možete uraditi sa svojim najboljim prijateljem ili prijateljicom. Neke od razloga donosimo u nastavku:


Upoznat ćete prijatelja bolje 


Možda svog najboljeg prijatelja znate još dok ste dijelili školsku klupu u osnovnoj ili srednjoj školi ili sobu u studentskom domu, a zajedničko putovanje će vam omogućiti da produbite vaš odnos.


Kreirat ćete nove uspomene


Priče sa putovanja su uvijek odličan način da se probije led kada upoznajete nove ljude i garantuju da ćete se iskreno smijati svaki put kada se sjetite svega što vam se dešavalo. Još važnije od ovoga je da su zajedničke priče ono čega ćete se sjećati do kraja života. 


Prijatelj se brine za vas


Koliko puta vam se desilo da se sami raspravljate s agentom u avio kompaniji ili recepcionerom kada žele da vam naplate više nego što je dogovoreno? Kada je pored vas najbolji prijatelj, pobrinut će se da vas nitko ne prevari.


Putovanje je iskustvo u kome ćete zajedno uživati


Brojna istraživanja pokazuju da planiranje nekog putovanja često donosi više uzbuđenja nego i sam put. A sreća je još veća kada je podijelite sa najboljim prijateljem.

Zajednička putovanja vas zbližavaju jer ako ste preživjeli trovanje hranom ili preživjeli spavanje na aerodromskim klupama, shvatit ćete da sve možete zajedno. Vaš prijatelj će biti tu da vam pridrži torbu ili očisti majicu i uvjeri se da ste sigurno stigli kući.