Na svim kisocima širom BiH možete naći novi broj SNL magazina, a od sada se možete i pretplatiti direktno putem naše web stranice.

Dino Merlin je za ovaj broj naslovna priča. Razgovarali smo o pjesmama, životu i osjećajima ovog velikog umjetnika. Saznali smo više o njegovim emocijama ali i o sjećanju sa njegovom najvećom ljubavi – suprugom. Zajedno s intervjuom, donosimo i prvi veliki foto editorial samo za SNL magazin. 


Predstavili smo bliže ljude koji su uzor koji mogu biti uzori svim Bosancima i Hercegovcima kao što su Amel Kapo, Elvir Švrakić, Azur Đonlagić, Emir Medić i drugi. 


Donosimo i tekstove koji se trebaju ( znati i ) čitati: Propuh Između Otvorenih vrata EU i prozora u bolji svijet, Naprijed dečki tu je Prosinečki!
Mnogo je ekonomskih prijedloga ali i pozitivnih priča iz naše zemlje ( nije baš sve crno!). «Biti otac od početka do kraja» je tekst koji morate pročitati. Tu su SNL satovi kao i tehnologija. 


Predstavljamo i rebrendiranu rubriku Gastro koju od ovog broja uređuje naš novi saradnik Hajrudin Šišić, mnogima poznat i kao food bloger koji nas uvodi u nove recepte, recenzije i tajne kulinarstva gdje muškarci mogu da drže glavnu riječ.


Mnogo je stranica posvećeno groomingu, odnosno tome kako i muškarci trebaju da paze na lice i kosu. Posebno smo pažnju posvetili stilu za sve trendove koji nam dolaze i dali savjete kako se najbolje obući. Tu su obavezni savjeti za Dan žena, ali Fitness koji na šest stranica donosi obavezno štivo za vaše zdravlje.


Donosimo i ekskluzivno posebni edititorial nagrađenog dizajnera Emira Medića, ali i veliku reportažu iz «zabranjene zemlje».