PLAZA poklanja 2 ulaznice za veliki koncert 2Cellosa i daruje nagradama !

PR

Parfumerija Plaza, kao sponzor projekta, poklanja sretnom dobitniku dvije karte za dugoočekivani koncert 2Cellosa!

Dovoljno je da zapratite oficijelni Instagram profil parfumerije Plaza, lajkajte sliku  i označite osobu koju ćete ili bi ste poveli, a mi ćemo potom slučajnim odabirom Random.org zajedno izabrati sretne dobitnike!


To nije sve!


Na dan koncerta možete osvojiti nagrade! Dovoljno je da na dan koncerta date Vašu email adresu koja će biti upisana na listu i možda ćete baš vi postati dobitnik jedne od vrijednih nagrada! 


Slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao duo ''2Cellos'', će sutra održati veliki koncert u sarajevskoj dvorani Zetra. Oni koji su imali priliku uživati u njihovom koncertu u Skenderiji u maju 2016. godine znaju da je riječ o istinskom spektaklu, pa se očekuje da će tako biti i u Zetri. Karte za koncert u prodaji su od ponedjeljka, 11. decembra, a mogu se nabaviti po cijeni od 25 do 70 KM na portalu kupikartu.ba, na platou Skenderija i blagajni Bosanskog kulturnog centra (BKC).Sada nam se predstavljaju se novim zvukom i stilom, svirajući najpopularnije melodije napisane za klasike i savremene filmove i televiziju. Svježi i drugačiji, a ipak tako prepoznatljivi hitovi poput "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce", "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja" odlikuju njihov album.